“Teraz nepijem, pretože to neviem. Keby som chľastal ďalej, Lucinka by odo mňa odišla, “prezradil Lukáš o manželke Lucii, s ktorou má syna Mikuláša (7) a dcéru Magdalénu Máriu (2). “Teraz už by sme boli bývali mali ďalšie dieťa, vtedy bola druhýkrát tehotná. Ja som to zase prechlastával, utápal som sa, “priznal v relácii Extra Host svojej kamarátky a kolegyne Evy Decastelo (41) na serveri extra.cz

“Niekoľkokrát som chcel spáchať samovraždu. Skočil som pod vlak, vytiahol ma kamarát, ktorý nedávno zomrel na rakovinu. V tú chvíľu som si povedal, že je koniec.

Nastúpil som a začal som sa liečiť. Išlo mi o to, že by som vedľa seba fakt už nikoho nemal. Zostal by som sám a najskôr by som sa upil. Raz by sa mi podarilo sa zabiť, “poodhalil Lukáš temné zákutia svojej duše.

Aj keď ako dieťa chodil na cirkevné gymnázium, zaujal ho skôr satanizmus. “Prečítal som si satanistickú bibliu a bolo mi to sympatickejšie. V tej bolo viac či menej »staň sa sebec« a ja si myslím, že to som tak nejako vedel dotiahnuť, “spomínal herec na svoje detstvo a ešte s úsmevom vysvetlil, že vieru v diabla už nepraktizuje:” Dnes som skôr vieru hľadajúci. .. ”

FOTOGALÉRIA: