25. novembra 2019 sme prišli o talentovanú, a zároveň aj o jednu z najobsadzovanejších herečiek činoherného súboru SND. Monika Potokárová sa rozhodla dobrovoľne odísť z toho sveta, čo šokovalo, okrem iných, aj jej kolegov.

Bezprostredne po smrti umelkyne sa herci nechceli k tragédii vyjadrovať, no s odstupom času sa zamýšľajú nad dôvodmi, ktoré prinútili mladú ženu spáchať samovraždu.

Mladá herečka Monika Potokárová († 27), ktorá podľa polície spáchala samovraždu, pred niekoľkými mesiacmi prehovorila o svojich náročných úlohách. Jednalo sa o depresívne postavy, ktoré podľa jej slov prospievali jej psychickému zdraviu. Ironickú poznámku utrúsila v talk show Adely Vinczeová už začiatkom minulého roka. Chcela tým snáď niečo naznačiť?

Patrila k najobsadzovanejším herečkám, ľudia ju poznali aj zo seriálu Panelák. Nikto preto nechápe, prečo takto úspešná mladá žena urobila niečo tak strašné.

Kým doteraz sa skloňovalo najmä neznesiteľné množstvo postáv v divadelných hrách, Monikina kolegyňa Diana Mórová zastáva odlišný názor. Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.