Denise Richards (49) sa po dlhšej dobe opäť ukázala na verejnosti pri príležitosti Monte Carlo TV Festivalu. Kedysi nádherná herečka a vyhľadávaná modelka všetkých prítomných trošku desila svojim opuchnutou tvárou.

Mnohí sa zhodujú na tom, že v horšom stave ešte Denise tvár nemala. Môžu za to plastiky, vek alebo následky vzťahu s burlivákom Charliem Sheenom (55)?

Denise Richards bol daný do vienka obrovský talent a krása. Svojich predností začala Denise využívať už v puberte a v pomerne mladom veku naštartovala svoju kariéru modelky a herečky. Okolo roku 2000 bola na výslní.

Nádherná blondínka s dokonalými krivkami, ktoré dostávali do kolien milióny chlapov po celom svete. V 90. rokoch mala dobre rozbehnutú kariéru modelky, ale to Denise nestačilo. Túžila sa stať herečkou, a preto začala navštevovať herecké kurzy.

Postupom času na seba začala upozorňovať drobnými rolami v seriáloch ako Ženatý so záväzkami , Melrose Place alebo Beverly Hills 90210 . Do širokého povedomia ľudí sa dostala čo by Bond girl v bondovke Jeden svet nestačí.

Článok pokračuje na ďalšej strane.