Po šiestich dňoch sa dostavili prvé fantastické výsledky. ,,Schudla som 3 kilá. Upravila sa mi krásne pleť a celkovo sa cítim omnoho lepšie ako pred detoxom,” kočka zo Senca sa pochválila svojim priaznivcvom, kedy uviedla, že jej hmotnosť klesla zo 61 na 58 kíl. Podľa najnovšieho záberu sa ale zdá, že ručička na Kikinej váhe opäť išla smerom nadol.

,,Moje nové chudšie JA. Ak vám niekto povie, že sa niečo nedá, tak ja vám ukážem opak. A to nielen v chudnutí… Konečne som sa odhodlala niečo nafotiť a ako prvé mi napadlo ukázať vám moju premenu,” sledovateľom sa prihovorila brunetka, ktorá sa cíti natoľko sebavedomo a se*y, že sa po dlhšom čase nebála bez šiat postaviť pred objektív známeho fotografa Mária Gottiho.

,,Mám pocit, že žiarim… Prežívam naozaj v živote veľmi krásne obdobie a rada sa s vami podelím o moje úspechy a tajný recept na chudnutie.

Mám vás všetkých moc moc rada a verím, že vás dostatočne namotivuje moja nová fotka,” viditeľne spokojná a šťastná exfarmárka napísala k polonahému záberu, na ktorom vyzerá naozaj ako poriadna samica!

FOTOGALÉRIA: