Napriek tomu, že je Jasmina Alagič prirodzene nádherná žena, aj ona zrejme občas pocíti túžbu niečo na sebe vylepšiť. Po nových vlasoch, ktoré si pred pár dňami nechala mierne predĺžiť a stmaviť u kaderníka Janka Molnára, sa fanúšikom ukázala s novými perami.

Jasmina Alagič (30) sa pred pár dňami zúčastnila party k speváckej šou SuperStar. U Jasminy sú ľudia väčšinou zvyknutí na to, že vyzerá úplne bezchybne.

Tentokrát ale všetci prítomní nemohli odtrhnúť zrak od obrích pier Alagič. Moderátorka to evidentne prehnala s prifuknutím pier a fanúšikovia si z nej robia srandu, že má pusu ako airbag.

Popredné svetové celebrity čím ďalej tým viac vsádzajú na prirodzenosť a snažia sa zbytočne nepodstupovať kozmetické zákroky. České a slovenské známe osobnosti robia pravý opak. V poslednej dobe sa dámy najviac dávajú na zväčšovanie pier.

Jasmina Alagič sa nikdy netajila tým, že svoje pery necháva prifúknuť. Tentokrát to ale podľa niektorých fanúšikov dosť prehnala. Moderátorka sa objavila na párty SuperStar a predviedla neprirodzene veľké pery, ktoré zožali poriadnu kritiku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.