Lucka bola kedysi ťažko závislá na drogách, čo ju priviedlo až na protidrogové liečenie.

Lucia však priznala, že hambaté zábery natočila aj v dôsledku závislosti od drog, pričom uvažovala i nad samovraždou. Ivan sa o problémoch manželky dozvedel v prítomnosti jej rodiny. ,,Bola sa liečiť z ťažkej závislosti. Išlo o jej užívanie drog. Bola na liečení. Zatiaľ to nejako zvládam, ale mám strach, čo ešte príde,“ povedal pred kamerami šokovaný muž.

Rodáčka z Bratislavy sa v okamihu odhalenia jej bývalých démonov vyjadrila taktiež, pričom uviedla, že Ivan sa hodil na zem so slovami: ,,Čo ste mi to, preboha, našli!“ Práve toto bolo pre Luciu trpkou chvíľou.

,,Mňa to dosť zabolelo, pretože ja som mu hovorila, že som nemala jednoduchú minulosť a chcela som mu to povedať a byť voči nemu fér, aby sa to nedozvedel z iných strán,“ obhajovala sa nešťastná nevesta.

Aj napriek všetkému ale Lucka svoju minulosť nezmení a čo sa stalo, sa už neodstane. Bolo pre ňu ale veľmi dôležité, aby sa to Ivan dozvedel priamo od nej.

“Neviem, čo bude ďalej, budeme spolu, pôjdeme ďalej, skúsime to. Bolo to šokujúce, ale chcem ísť ďalej, len som to potreboval stráviť,“ vysvetľuje Ivan, ktorý rozhodne verí v druhé šance.

FOTOGALÉRIA: