Markizácka relácia Svadba na prvý pohľad je v plnom prúde, pričom si získava čoraz väčší počet divákov. So zvedavosťou sledujú príbehy troch párov, ktoré si povedali životné ,,ÁNO“ bez toho, aby sa poznali. Jedna z neviest však kvôli svojej minulosti púta veľkú pozornosť, čoho sa pred vstupom do romantickej šou obávala.

Lucia zo šou Svadba na prvý pohľad bola ešte donedávna väčšinu Slovákom neznáma, aj keď jej tvár možno mužské osadenstvo mierne evidovalo. 29-ročná Bratislavčanka totiž v minulosti absolvovala péčkový kásting, z ktorého video je stále prístupné na internete. Lucku by ste ale na ňom možno ani nespoznali, tobôž nie teraz, keď prešla zmenou imidžu!

Aj keď 39-ročný podnikateľ bol po svadbe nadšený, jeho nová polovička sa o ňom vyjadrovala veľmi opatrne. Následne sa na verejnosť začala odhaľovať šokujúca minulosť inštruktorky babyplávania.

O chybách, ktoré spravila prehovorila Lucia aj v rannej relácií Teleráno, kde opäť upozornila, že účinkovanie v scénach pre dospelých veľmi ľutuje. 30-kráska v stručnosti uviedla, že z prvého pohľadu na ženícha bola prekvapená, keďže nebol jej tip. Zároveň však nedokázala upresniť, aký typ muža sa jej skutočne páči.

Článok pokračuje na ďalšej strane.