Nezabudnuteľná predstaviteľka Brendy zo seriálu Beverly Hills 90210 zomiera! Tak surovo to aspoň stojí v texte žaloby, ktorú jej právnik podal na poisťovňu, ktorá sa súdi s vyplatením odškodného za jej vlani vyhorenej vily.

Tento týždeň štartuje súdne konanie s poisťovacou firmou State Farm, ktorú Shannen žaluje kvôli nepreplateniu škôd po minuloročných požiaroch v jej kalifornskom dome. Lesné požiare sa vtedy, ako je známe, snáď najviac podpísali na komunite vo Wolseley neďaleko Malibu, kde herečka bývala. Dostala síce v prepočte 25 miliónov korún, ale trvá na tom, že škody na dome boli vyššie.

Drsné slová
A práve v súdnych dokumentoch, na ktoré ako prvé upozornil magazín TMZ, je doslova uvedené: „Žalujúca Shannen Dohertyová zomiera na rakovinu v poslednom štádiu. A namiesto toho, aby mohla prežiť zostávajúce roky pokojne vo svojom dome, žije pani Dohertyová vo vyhnanstve a je nútená sa súdiť s poisťovňou o úhradu nákladov na opravy domu po požiari. “

Shannen vedela, že tento dokument unikne na verejnosť, a preto sa rozhodla o svojej fatálnej diagnóze prehovoriť ešte predtým. „Chcem, aby to ľudia radšej počuli odo mňa. Nechcem, aby to bolo prekrútené, zo súdneho dokumentu. Chcem, aby to bolo skutočné a autentické, aby som to povedala ja, “ vysvetlila po asi päťminútovej televíznej spovedi v relácii Good Morning America, počas ktorej ju v niekoľkých momentoch premohol plač.

Článok pokračuje na ďalšej strane.