Keď sa nasledujúce ráno Ivan zobudil, ostal v šoku. Svoju manželku Luciu našiel spať polonahú v obývačke na gauči s jej kamarátom. A hádka bola na svete.

,,Kolaudácia bola dobrá. Bola zábava, super všetko. Ale ku koncu sa diali veci! Bol som už unavený, aj spoločensky unavený, tak som išiel spať. Volal som Luciu spať, aby sa ukľudnila a došla ku mne, ale nedošla. Proste odmietala,” opísal zaľúbený podnikateľ, ktorý krásku ani po prebudení v posteli neobjavil.

,Videl som ju v obývačke na gauči polonahú a vedľa nej spal jej kamoš. Či spolu niečo mali, to nikto nevie. Dúfam, že mi to vysvetlí, je to ako nevera,“ priznal markizák. Lucia sa po prebudení tvárila ako nevinné káčatko a vôbec netušila, prečo sa jej manžel tak hnevá, keďže vraj vôbec k ničomu nedošlo. Či ženích dokáže prekonať náhly nástup nedôvery voči atraktívnej neveste, to sa dozvieme len v ďalšom pokračovaní zamotaných príbehov.

Niektorí diváci šou Svadba na prvý pohľad však nečakane stoja na strane Lucii. “Neviem čo tu splietate , drž sa moja od neho čím ďalej,to čo sa stalo je tvoja minulosť a tvoja vec, ale toto ma byt tvoja budúcnosť ? Žiarlivosť, bujná fantázia a hádky?” napísala jedna diváčka. “Ja si myslím, že nespravila nič zlé! Viem to! Verím jej. Má ho rada, to vidno! Treba jej dať druhú šancu. Sú skvelý pár, veľmi im držím palce,” pridala sa ďalšia.

FOTOGALÉRIA: