Pitva preukázala, že zomrela na embóliu. Strážcovia zákona začali prípad vyšetrovať ako smrť cudzím zavinením.

Podľa informácií denníka Nový Čas však kriminalisti v súčasnosti pracujú aj s verziou, že za smrťou Violy nestál nikto ďalší. Policajti mali vypočuť rad svedkov, okrem toho sa mala Viola po telefóne lúčiť s ľuďmi a ospravedlňovať sa za roky staré záležitosti. Policajti preto podľa informácií Nového Času nevylučujú, že mohlo ísť o nešťastnú náhodu alebo samovraždu.

„V danej veci sú vykonávané všetky úkony potrebné pre náležité objasnenie veci. K zmene právnej kvalifikácie nedošlo – v danej veci je vedené trestné stíhanie pre trestný čin zabitia. Obvinenie konkrétnej osoby doposiaľ vznesené nebolo. Z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu či k stiahnutiu vyšetrovania, bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť, “ uviedla pre Nový Čas bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Viola navyše zrejme pred smrťou spadla do Dunaja! Voda z Dunaja bola nájdená na jej pančuchách, sukni a topánkach. Slovenská polícia navyše dostala kamerové záznamy, na ktorých Viola blúdi ulicami Bratislavy.

FOTOGALÉRIA: