Dominika Kavaschová patrí medzi najpríťažlivejšie herečky v slovenskom šoubiznise. Jej pôvab a charizmu jej môže každá žena len závidieť.

Dominika je úspešná na divadelných doskách, ale aj pred televíznymi kamerami. Svoj voľný čas si preto veľmi váži a snaží sa ho tráviť hlavne so svojou rodinou a priateľmi. Jej život je naozaj veľmi pestrý a zábavný, čo dokazuje aj na svojom instagramovom profile.

Dominiku Kavaschovú (30) môžete poznať zo seriálu Chlapi neplačú či ako Sisu z obľúbeného seriálu Oteckovia. Divákov si okamžite získala svojím milým úsmevom a hereckým talentom.

Rodená východniarka momentálne hviezdi v rodinnom seriáli Oteckovia, kde stvárňuje mamu malého Maxa, drzú speváčku, a zároveň asistentku Sisu. Diváci si ju obľúbili, keďže spôsobuje jedej problém za druhým, čo však berie s veľkou ľahkosťou.

Obľúbená herečka však pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, kde má kvôli divadelnej hre radikálne zmenený účes. Jej dlhé vlasy tak ostali na chvíľu minulosťou, keďže si zvolila omnoho kratší strih.

Pokračovanie na ďalšej strane