Shannen Doherty (48) sa v súčasnej dobe bije s neľahkým životným osudom. Nedávno oznámila smutnú skutočnosť, že sa jej vrátila rakovina a tentoraz vo štvrtom štádiu. Rok túto informáciu herečka skrývala a teraz išla s pravdou von.

Shannen Doherty sa snaží žiť plnohodnotným životom a na sociálnych sieťach sa zverila, ako sa zákerným ochorením bojuje.

Prvý boj s rakovinou vyhrala
Shannen Doherty zvádza boj s rakovinou od roku 2015, kedy sa verejnosti a fanúšikom zverila, aby tak mohla motivovať ďalšie ženy, ktoré si prechádzajú náročnou liečbou rakoviny prsníka. „Áno, mám rakovinu prsníka a v súčasnosti podstupujem liečbu. Naďalej sa snažím správne jesť, cvičiť a zostať pozitívna. Som veľmi vďačná rodine, priateľom a lekárom za ich podporu. A pochopiteľne aj svojim fanúšikom, ktorí pri mne stoja, “ napísala na sociálne siete, keď bojovala s rakovinou prvýkrát.

Hviezda legendárneho seriálu Beverly Hills 90210 svojich fanúšikov pravidelne informovala o svojom zdravotnom stave a pocitoch, ktoré práve prežíva. Mnohokrát sa jednalo o fotky, ktoré vháňal ľuďom slzy do očí. Shannen sa ale nemienila vzdať a o rakovine prsníka verejne hovorila v televízii a ďalších rozhovoroch.

Článok pokračuje na ďalšej strane.