V roku 2016 sa počas živého vysielania rozplakala, vtedy totiž otvorene prehovorila o tom, že kvôli rakovine už nikdy nebude môcť mať deti. O rok neskôr ale prišla skvelá správa, keď herečka z úst lekárov počula, že je jej rakovina preč.

Rakovina je späť v poslednom štádiu, ale Shannen bojuje
Vo februári roku 2019 sa Shannen Doherty doslova zrútil svet. Dozvedela sa, že rakovina sa jej vrátila a tentoraz v poslednom štádiu. Len mesiac po tejto smutnej správe zomrel jej najlepší kamarát a seriálový milenec Luke Perry. Herečka si jeho pamiatku uctila v seriáli.

Pravdu pred svetom Shannen tajila dlhý rok a na priznanie sa rozhodla kvôli súdnej bitke s poisťovňou. Návrat rakoviny prsníka bol totiž v spisoch, z ktorých by sa informácia dostala na verejnosť cestou, aká by pre ňu rozhodne nebola príjemná. A tak sa herečka rozhodla po svojom.

Pred pár dňami informovala na sociálnych sieťach, ako bojuje s rakovinou. Shannen vyzerá skutočne perfektne a bojuje ako lev. „Po roku, kedy som sa vyrovnávala s rakovinou, som späť. Starám sa o seba každý deň. Nie je to vždy ľahké. Mám dni, kedy som v depresii alebo lenivá, ale s pomocou priateľov to prekonám, “ odkázala svojim fanúšikom skrz fotku s priateľmi a ukázala, že sa teraz snaží stravovať hlavne zdravo. „Bol to skvelý týždeň. Cítim sa lepšie. Moja koža je nažive a ja tiež, “ dodala bojovníčka Shannen Doherty.

FOTOGALÉRIA: