Daniela Nízlová s partnerom Stanislavom Lobotkom sa konečne dočkali svojho prvého vytúženého bábätka! Fotka ich dcérky Lindy však medzi inými mamičkami vyvolala zaujímavú otázku…

Z Daniely je už šťastná mamička a po deviatich mesiacoch konečne drží v náručí svoju dcérku Lindu. Hoci mala Twiinska najprv rodiť v Španielsku, nakoniec sa na poslednú chvíľu rozhodla pre pôrod v Trenčíne.

Známa kráska sa o životnú udalosť podelila aj s verejnosťou, keď na svojom profile zverejnila Linduškinu fotografiu. V súvislosti s daným záberom sa ale na diskusných fórach objavujú zvedavé otázky.

Daniela Nízlová sa na rolu maminy pripravovala celé mesiace. Napriek tomu však musela svoje plány na poslednú chvíľu zmeniť, keď sa napokon rozhodla pôrod neabsolvovať v španielskom Vigu, kde žije s priateľom Stanislavom Lobotkom, ale pekne v rodnej krajine za prítomnosti milovanej famílie.

Očarujúca speváčka sa krátko po životnom okamihu, ktorý 13. januára prebehol v trenčianskej nemocnici, pochválila veľkou novinou aj pred svojimi fanúšikmi na Instagrame, vďaka čomu sa radostná správa a záber čerstvo narodenej Lindy rozleteli do sveta rýchlosťou svetla.

Článok pokračuje na ďalšej strane.