Na nahrávke, ktorú zverejnila Nicoletta, jej Martin hovorí, že vôbec nie je pekná žena, kým inokedy jej tvrdí, že ju má rád. Robiňo tiež uviedol, že rázna východniarka ho mala pravidelne kritizovať a ponižovať v smskách, ale aj pred priateľmi.

Nicoletta Tóthová sa aktuálne musí vyrovnávať s dvomi nepríjemnosťami. Kým psychicky ju ničí jej bývalý priateľ, taktiež účastník Farmy 11 Martin Mihálik, fyzicky jej telu dávajú zabrať nové silikóny, ktorými si začiatkom tohto týždňa nechala v Košiciach skrášliť svoju hruď.

,,V podstate na to, že doktor neveril, že… mám strašne pevnú kožu a málo kože, dali sme veľké implantáty. Fakt sa čudujú, že čoho som schopná. Vôbec som nebola nejaký ťažký pacient,” Nika prezradila na videu. Viacerých však zaujímalo, ako je možné, že brunetka podstúpila zákrok v čase pandémie, kedy boli na Slovensku obmedzené operácie len na tie, ktoré sú pre život nevyhnutné.

,,Doktor Švehlík, ktorý ma vlastne operoval, je jediný, neviem, či na východe alebo na celom Slovensku, ktorý teda operuje v tejto situácii, ktorá vlastne teraz je kvôli korone. Takže viac informácií neviem, ale viem, že môj doktor oficiálne môže operovať, takže sa nebojte, nebola som na čierno na prsia,” ubezpečila priaznivcov vynovená Nicoletta, ktorá ponúkla aj krátky pohľad na svoje zväčšené prednosti.

VIDEO: