Bývalá účastníčka šou Hotel Paradise a brnenská podnikateľka Nela Slováková bojuje o česť a dôstojnosť na svojom Instagrame. Vznikol totiž profil s názvom Hrabonela Hlena Lichvářová, kde sa združujú ľudia, ktorí majú pocit, že im podnikateľka niečo dlhuje.

Správcovia stránky vo štvrtok večer uverejnili screenshot súkromnej konverzácie. Niektorí diskutujúci sa domnievali, že príspevok sa môže týkať nákupu nelegálnych látok. Nela Slováková vo vyhlásení uviedla, že odtlačok konverzácie je podvod, ktorý ju pošpinil. No na podvod to teda ani náhodou nevyzerá. (Nájdete vo fotogalérii na konci článku)

O čo v stručnosti ide? Na Instagrame vznikol profil Hrabonela Hlena Lichvářová, kde sa združujú ľudia, ktorým aktivity Nely Slovákovej (30) ležia v žalúdku.

Stránka si v prvej fáze brala za cieľ upozorňovať na podnikanie slávnej brnenskej krásky. Vo štvrtok večer ale bol na instagramovom profile Hrabonela Hlena Lichvářová uverejnený screenshot, ktorý vyzerá ako časť súkromnej ​​konverzácie. Niektorí diskutujúci nadobudli dojem, že príspevok sa týka priamo brnenskej podnikateľky.

Článok pokračuje na ďalšej strane.