Zdá sa, že pán premiér Igor Matovič našiel svoju údajnú hovorkyňu, ktorou by sa mala stať bývalá Superstaristka Dominika Stará, tú oslovil prostredníctvom Facebooku. „Pán premiér ma oslovil, ale predtým sme sa vôbec nepoznali. To znamená, že ja som ho prvýkrát stretla, keď som bola na Úrade vlády,“ uviedla Dominika, ktorá ale tvrdí, že či príjme ponuku ešte nieje isté.

„Momentálne je to v takom štádiu, že pán premiér ma pozval na Úrad vlády s tým, že sme sa rozprávali o tejto pozícii, ale zatiaľ nepadlo ani definitívne áno ani definitívne nie ani z jednej strany. To znamená, že stále je to otvorené,“ priznala sa.

Aj keď s úlohou hovorkyne nemá Dominika žiadne skúsenosti, no do politických tém sa veľmi rada zapája. Naposledy verejne priznala, že výhra Zuzany Čaputovej vo prezidentských voľbách ju absolútne nepotešila.

To, prečo ma k prezidentke negatívny postoj mnohých šokovalo. „Nepodporujem ani gender ideológiu a už vôbec nie vraždy. Nepodporujem to, za čo sa ona stavia,“ uverejnila na sociálnej sieti Dominika. Tými vraždami zrejme myslela potraty, na ktoré ma prezidentka jasný názor. „Interrupciu považujem v istom zmysle za tragický čin. Treba skôr zabrať v tej rovine, aby sa žena do tak kritickej situácie nedostala. Nevidím riešenie v sprísňovaní,“ uviedla prezidentka.

FOTOGALÉRIA: