Sama si k dokonalému vzhľadu pomáhala estetickými zákrokmi, za ktoré neváhala zaplatiť poriadný balík.

Veľkú čiastku mala zaplatiť za dokonalý chrup. Za biely úsmev podľa Pluska.sk mohla zaplatiť 6-10 tisíc eur. „Ide o porcelánové korunky v celom rozsahu horného zubného oblúku, čo je minimálne dvanásť koruniek. Cena jednej krounky sa pohybuje okolo 500 eur. Teda cenu celkovo odhadujem od šiestich tisíc eur. Ale ak boli použité kvalitné implantáty, mohla zaplatiť mnohonásobne viac, “ uviedol chirurg, ktorý si neželal byť menovaný, pre Pluska.sk.

„Na základe fotografie to vyzerá, že má v hornom poschodí urobený stomatologický zásah – buď sú to zubné fazety, alebo korunky. Dá sa to dobre vidieť na kontraste so spodnými zubami, “ uviedol ďalší odborník. „Nie je estetické, že zainventovala len do horného poschodia, pretože dolné zuby sú bez zásahu, čo je dosť viditeľné. V zmysle výrazné odchýlky farby a taktiež znečistenia zubov pigmentmi, “ dodal ďalší stomatológ.

Zuby sa navyše stali ideálne šifrou v rozhovoroch medzi ňou a Marianom Kočnerom, pre ktorý mala vraždu novinára sprostredkovávať. Podľa konverzácie, ktorú si Alena Zs. archivovala, podnikateľovi napríklad mala písať, že sa jej zdal sen, v ktorom prišla o zuby a podľa snára to znamená, že niekto zomrie.

Rovnako ako dokonalé modelky na snímkach, na ktoré lovila politikov, túžila zjavne aj ona po hustej hrive. V roku 2018 sa obžalovaná, ktorá mala pre Kočnera pracovať ako prekladateľka, sa pýšila dlhými hustými kaderami. Odvtedy sa jej kadere veľmi preriedili. Na súde sa teraz objavuje s rednúcimi vlasmi strihanými na mikádo. Podľa informácií webu Pluska.sk za predĺženie vlasov mohla platiť až 400 eur!

To, že bola úplne posadnutá svojím vzhľadom, prezrádza aj jej tvár, ktorá nesie známky po estetických zákrokoch. Neprirodzene vyzerá vytetované obočie a je zjavné, že prekonala aj plastiku nosa. Avšak podľa výpovede Zoltána A., ktorý je ďalším obžalovaným v prípade Kuciaka, mala podstúpiť aj plastiku pŕs, ktorú jej mal údajne zaplatiť.

FOTOGALÉRIA: