Sympatický športovec bol obľúbený u mnohých nadšencov do cvičenia. Milan Adamka v Bratislave patril medzi elitu, ale jeho pondelkový tréning skončil naozaj tragicky. Znenazdajky sa mu totiž prišlo zle, spadol na zem a už sa neprebral. A to priamo pred zrakmi svojich klientov. Jeho sociálne siete zaplavili fanúšikovia a priaznivci dojemnými odkazmi a poďakovaniami.

Ten najdojemnejší však poslala Milanova snúbenica … Bratislavčania teraz špekulujú o tom, že sa ich obľúbený tréner dostatočne nevenoval svojmu zdraviu. V minulosti sa totiž mal potýkať so srdcovými problémami. “

“V pondelok sa stalo niečo, čo neviem pochopiť, uveriť, prijať a aktuálne ani prežiť. Väčšina z vás vie, že nás opustil, výnimočný človek a láska môjho života. Je mi/nám veľmi ľúto, že sa s ním nemôžeme rozlúčiť všetci spoločne z dôvodu obmedzení spojených s COVID 19. Rozlúčka s Milankom sa uskutoční vo štvrtok o 11.00h.

Ak mu chcete dať posledné zbohom, tak ako by si to on určite prial, pripojte sa ONLINE vo štvrtok o 11:00 na stránku @MOVE academy a zacvičte si pre neho všetci spolu päťminútovku,” napísala k udalosti jeho zdrvená priateľka Ena Buzinkay.

FOTOGALÉRIA: