Vila je dosť veľká na to, aby v nej okrem ich dvoch a syna Archieho žila ešte aj Meghanina matka. Harry tak zrejme babičku definitívne vymení za svokru.

Hoci si to kráľovná veľmi priala, pravnuka Archieho už nevidela najmenej pol roka. Keď bol princ Harry s vojvodkyňou Meghan koncom marca v Británii v rámci posledného kola kráľovských povinností, synčeka nevzali. Vraj kvôli dlhej ceste cez oceán.

Kým má najváženejší dáma sveta a predovšetkým Harryho babička aj napriek svojmu požehnaný vek smolu, taká matka vojvodkyňa Meghan je na tom o poznanie lepšie. Tá by sa mohla k sussexskému páru dokonca nasťahovať!

„Akonáhle skončí karanténa a stav núdze, Harry a Meghan sa chcú konečne presťahovať. A do týchto plánov zahrnuli aj matku Dori. Ona nechce zasahovať do ich priestoru, takže by mala mať na pozemku svoju vlastnú prístavbu, „ povedal zdroj z okolia Harryho a Meghan.

„Robili si srandu, že budú mať novú pestúnku, ale realita je skutočne taká, že Meghan verí len málokomu a Doria je taká jej skala a šampión. Harry sa s ňou tiež zblížil, a verte alebo nie, myšlienku žiť so svokrou ochotne prijal, “ dodal zdroj.

FOTOGALÉRIA: