Zdravé vlasy boli parochňa a málokoho by napadlo, že v skutočnosti išlo o parochňu. Dlhšie mikádo v studenom blond odtieni herečke veľmi pristalo.

Keď sa fanynka Daniela spýtala, či sa naozaj jedná o herečkine vlasy, pretože vyzerajú veľmi zdravo, Patricia išla s pravdou von. „No, ono je to totiž parochňa,“ priznala blondínka.

Tehotenstvo? Zlé šaty!
Zdravo vyzerajúce a upravené vlasy však neboli jedinou témou, o ktorej jej fanúšikovia po prenose diskutovali. Nejedného z nich pri pohľade na Patriciu v žiarivo bledomodrých šatách napadlo, či nie je v inom stave.

„Pati, nečakáte bábätko ?,“ padla otázka na telo od jednej z herečkiných sledujúcich. To však už blondínka nebrala tak športovo, ako pri dotaze týkajúcom sa účesu.

„Ako že som tam bola tučná? Alebo ako ste to myslela? “ Ohradila sa porotkyňa. Z jej odpovede bolo asi všetkým hneď jasné, že o tehotenstvo naozaj nejde.

„Keď sa niekto spýta, či nie ste tehotná, tak pre mňa to automaticky znamená, že mám pupok,“ vysvetlila ostrejšie reakciu Patricie. Dožadujúci sa to však neskôr uviedli na pravú mieru, že išlo zrejme o nešťastný strih šiat alebo zlý uhol kamery.

Bagárová v papučiach
Jedinou tehotnou teda v nedeľu večer v štúdiu bola Monika Bagárová (25). Dnes už sa pýši dievčatkom a ukázala aj prvú fotku s dieťatkom. Tá sa svoje oblé tvary v šatách na telo a v pohodlných papučiach nehanbila ukázať, keď celá dojatá išla objať súťažiacu Dianu Kovaľovú, ktorá v ten večer zožala u poroty najväčší úspech.

FOTOGALÉRIA: