O herečke Nele Pociskovej sme nejaký čas takmer vôbec nepočuli, a to patrila v minulosti medzi najžiadanejšie slovenské celebrity. Dnes si kráska užíva každodenné radosti i strasti materskej dovolenky, pri čom ale nezabúda ani na vlastnú. Niekdajšia seriálová hviezda ohúrila fanúšikov vydarenou zmenou!

Nela Pocisková je síce zaneprázdnenou mamičkou, no popri materských povinnostiach si našla chvíľku aj pre seba. Herečka sa rozhodla pre zmenu, z ktorej je nadšená, a dokonca sa ňou pochválila aj na sociálnej sieti.

29-ročná televízna osobnosť patrí medzi žienky, ktoré pojem starnutie snáď ani nepoznajú. Na niektorých záberoch stále pôsobí ako krehké a veselé dievčatko, ktoré si môže experimenty so vzhľadom bez obáv dovoliť.

Obľúbená herečka sa tak ako ostatné Slovenky musela vzdať návštev kaderníctva, keďže boli kvôli prísnym bezpečnostným opatreniam zatvorené. Uvoľnenie pravidiel však potešilo aj Nelu, ktorá sa vložila do rúk prominetného kaderníka Janka Molnára. Práve on sa istý čas staral o korunu krásy samotnej prezidentky.

Článok pokračuje na ďalšej strane.