Vyjadrenie matky
Pretože polícia našla telo mŕtveho chlapčeka a o matke sa začali šíriť nepekné informácie, väčšina si myslela, že je na vine práve ona. Bola prikázaná súdna pitva, ktorá vylúčila cudzie zavinenie. Vypočúvaná matka bola prepustená na slobodu a teraz prvýkrát od tragického zistenia zanechala odkaz.

„Pre všetkých informovaných, polícia dnes preukázala, že nešlo o moje zavinenia a prepustili ma. Takže nechajte môj profil na pokoji, bude rovnako skôr alebo neskôr zmazaný, „napísala najprv na sociálnu sieť.

Následne vyjadrila, ako veľmi ju celá situácia mrzí. „Stalo sa to, čoho som sa najviac bála. Prišla som o môjho malého synčeka, ktorého som milovala. Snažila som sa, aby mal to najlepšie, občas som na to nemala silu. Bolo to pre mňa niečo nové. Ľutujem to, že som nebola skvelá mama, ktorou som mala byť. Je mi strašne ľúto, že som na malú chvíľu zaspala a malý nikde. Modlila som sa, aby sa našiel. Ale tá správa mi vytrhla srdce. Bohužiaľ čas nevrátim. Chcela by som ho mať znovu v ruke a držať. Je strašné prísť o časť mňa.

Pre tých, čo si o mne urobili názor, by som chcela poprosiť, aby ma aspoň v túto dobu nechali tak a nepísali tak hnusné veci. Ďakujem, „umiestnila text na sociálnu sieť zrejme zdrvená Veronika.

Ihneď potom, čo pridala vyjadrenie, sa na ňu strhla lavína nenávistných komentárov. Veronika zrejme nápor neustála a profil následne zmazala.

FOTOGALÉRIA: