Býval to fešák s vizážou modela a jeho partnerkami boli známe krásky vrátane Dary Rolins alebo Kataríny Průšovej.

Nádory sa vracali
Prvýkrát mu šialenú chorobu našli už v roku 2006. Pobil sa s ňou statočne, bohužiaľ o jedenásť rokov neskôr sa vrátila, o rok neskôr znovu a tentoraz išlo už o nerovný boj. Išlo už prakticky len o to, ako Petrovi, ktorého všetky jeho celebritné kamarátky pre jeho povahu milovali, čo najdlhšie predĺžiť život.

Plakal bolesťou „Tieto choroby sú niečo odporné. Detaily vám hovoriť nebudem, ale bol chudák celý opuchnutý. Už kvôli tomu je nezmysel, že by vážil tridsať kilogramov, ako som niekde čítal. Ku koncu aj zdetinštel. Naozaj plakal, čo trhalo srdce, a prosil o to, nech niekto niečo urobí, aby ho už nič nebolelo, „povedal eXtra.cz kamarát Vlasáka krátko po jeho odchode.

Neuveriteľný boj
„Po tom, čo si prežil za bolesť, si myslím, že dostal ten najlepší darček, ktorý vo svojom stave mohol dostať. Bolo to pre neho určite vyslobodenie. Bol na tom mizerne. Ale aj keď vedel, ako je to vážne, stále neuveriteľne bojoval.

Mal obrovskú vieru v uzdravenie, zároveň ale nebol hlúpy. Veľmi dobre vedel, ktorá bije, „spomínal Jakub Mohamed Ali, ktorý zakladateľa trenírkovej spoločnosti vozil na chemoterapie a aj inak sa mu snažil všelijako uľahčiť posledné mesiace života. Zostala po ňom manželka Gábina a dcérka Simonka, ktorá prišla na svet v roku 2011.

FOTOGALÉRIA: