,,Vy potrebujete mňa, ja potrebujem vás – ja vám tú sledovanosť urobím,” zneli slová Mateja Jurkoviča na kastingu do 11. série Farmy. Dnes už vieme, že Bratislavčan rozhodne netáral do vetra – nielenže sa vďaka jeho slávnej “bitke” podarilo Markíze trhnúť rekordné čísla, Matejovo meno sa stalo známym aj mimo rady fanúšikov reality šou. Napriek tomu by možno v týchto dňoch fitnessáka mnohí z vás nespoznali.

Celý svet bojuje s hrozbou koronavírusu, pričom mnohí občania ostávajú v týchto chvíľach v pohodlí svojich domovov. A ako sa zdá, za dverami príbytkov sú z nich celkom noví ľudia!

Keď sa Matej prvýkrát objavil na Farme, jeho kolegyniam na statku takmer zabehlo. Čo si budeme hovoriť, Jurkovič je chlap ako hora, prvý dojem však pokazil v momente, keď sa začal otvorene navážať do východniarov. Srdce jednej z nich si napokon predsa len získal a s len 19-ročnou Mirkou počas súťaže tvorili nerozlučný pár.

Matej Jurkovič, ktorý sa preslávil vďaka jedenástej sérii Farmy, vložil svoju tvár “do rúk prírody” a strojčekom so žiletkami dal nateraz stopku. Počas toho, ako držal svalnatý fešák 17-dňový pôst, kedy do úst vložil iba čistú vodu, si totiž nechal narásť bradu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.