Jozef Kuča († 22), ktorý utýral trojročného Marečka na smrť a odišiel od pražského vrchného súdu s 22-ročným trestom, má byť po smrti.

Rodičia vraha Jozefa dostali posledný list od svojho syna. Ten napísal dva dni pred tým, než sa vo väznici obesil. V liste ale nič nenasvedčuje tomu, že by chcel Kuča spáchať samovraždu. Podľa rodičov môže za smrť väzenská služba alebo samotní väzni.

Josef Kuča trojročného Marečka pálil cigaretami aj žehličkou, usadzoval ho na rozpálenú platňu a brutálne ho bil. Odporný násilník, ktorý malého Marečka týral tak dlho, kým nezomrel, je po smrti. „Dva dni pred súdom sme za ním boli. Povedal nám, že by si na život nesiahol a že si svoj trest chce odsedieť, “ povedal otec Jozefa webu Expres.cz. „Áno, je to pravda. Prišla k nám dnes polícia a odovzdala nám oznámenie o smrti syna. Že im prišiel fax a majú nám to odovzdať, “ dodal.

Namiesto dvadsaťdvaročného trestu vrah týraného Marečka údajne radšej spáchal samovraždu. Polícia totiž vylúčila cudzie zavinenie. Rodičom odsúdeného Jozefa ale nedá spať list, ktorý im od syna prišiel vo štvrtok.Čo sa v ňom píše? Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.