Zuzana Plačková už v živote dosiahla mnohé z toho, čo si zaumienila – je úspešná podnikateľka, má slobodu cestovať po svete a v neposlednom rade má za manžela toho povestného pána pravého. Tak ako veľa má obdivovateľov, tak veľa má neprajníkov.

Bývalá účastníčka Hotela Paradise si za pár rokov vybudovala slušné impérium na sociálnych sieťach a zarába vďaka nemu tisíce eur za jedinú reklamu. O to nečakanejšie je, čo sa rozhodla urobiť, a potešiť tak svojich sledovateľov. Do súťaže dáva svoje predošlé autíčko, no šokantne sa odfotila na tom najnovšom ?

Nedávno sa v otvorenej prírode konalo profesionálne fotenie čerstvej kolekcie, kde Zuzana neodolala a skvelú príležitosť využila na prezentáciu vlastnej osoby.

Úspešná podnikateľka odhodila zábrany i šaty a pred objektív si ľahla len v Evinom rúchu. Ako “podložku” použila strechu ružového miláčika na kolesách, čím dokonale vyjadrila svoju pravú podstatu. Cukríková farba a luxus jednoducho k Zuzke patria, no na takúto odvážnu nahotinku sa vraj odhodlala po veľmi dlhej dobe.

,,Dnes sme fotili moju kolekciu a medzi tým sme stihli aj jednu nahú fotku asi po 4 rokoch. To auto si to proste pýtalo,” píše Plačková, ktorá ako sama tvrdí, po rokoch zverejnila šteklivejší záber.

FOTOGALÉRIA: