Chystá sa Farma, aká tu ešte nebola! Tak znejú titulky a reklamné kampane k novej sérii obľúbenej reality show. Zatiaľ posledná séria sa skončila v decembri minulého roku. O šesť mesiacov neskôr sa už začína pripravovať ďalšia – s poradovým číslom 12!

Známa komička Eva Evelyn Kramerová hviezdila na obrazovkách televízie Markíza ako moderátorka reality show Farma. Bude to takto aj naďalej?

Komička a moderátorka Eva Evelyn Kramerová sa minulý rok odhodlala postaviť pred divákov jedenástej série obľúbenej Farmy. Už po prvých odvysielaných častiach sa však na hlavu blondínky zosypala veľká spŕška negatívnych komentárov a kritiky. Diváci zvyknutí na profesionálne výkony Kvetky Horváthovej volali po okamžitej zmene a Evelyn nič nedarovali.

Fanúšikov najúspešnejšej slovenskej reality šou držala modrožltá televízia doposiaľ v napätí. O tom, že už tento týždeň štartuje natáčanie novej série, sme síce boli informovaní dávnejšie, no meno osoby, ktorá bude mať pod palcom celý priebeh programu, ostávalo zahalené pod rúškom tajomstva. Až doteraz!

Článok pokračuje na ďalšej strane.