Začiatok roka zvykne Dara Rolins tráviť na dychberúcom Bali, kde oddychuje od každodenných povinností a načerpáva silu na tie nové. Pri svojej poslednej návšteve však čas venovala aj magazínu Grade, pre ktorý pod réžiou uznávaného slovenského fotografa a stajlistu Lukáša Kimličku nafotila poriadne se*y zábery.

O plavkové snímky z najzápadnejšieho ostrova zo súostrovia Malé Sundy sa obľúbená kráska podelila s fanúšikmi až teraz. Okrem fotiek, nachádzajúcich sa na jej instagramovom profile, však existujú aj slnkom zaliate obrázky, ktoré si československá ikona chcela spočiatku nechať iba v súkromnom archíve. Je na nich totiž úplne nahá!

,,Pravdou je, že keď som po fotení vyliezla zo sprchy a prepletala sa tam v tom teple medzi závesami, vzal nečakane foťák do ruky a povedal “počkaj”. Spravil pár fotiek, ktoré mali byť pôvodne iba pre môj súkromný archív,” pre Super.cz Dara opísala, ako spontánne sa zrodili odvážne zábery od Lukáša, ktoré verejnosť najprv vidieť nemala.

,,Ale pri vzniku celého materiálu, fotiek, rozhovoru sme prišli na to, že práve tieto fotky dodávajú celému rozhovoru a môjmu vzťahu k Bali tú autenticitu. Niečo najviac. A tak som sa nechala chlapcami ukecať a fotky nakoniec poskytla,” doplnila usmievavá speváčka, ktorej fotky v Evinom rúchu pôsobia doslova ako umelcké dielo!

FOTOGALÉRIA: