Nemeckí vedci priniesli jasný dôkaz o živote po smrti a odpovedali tak na jednu z najväčších otázok histórie ľudstva. Ľudia majú od nepamäti strach zo smrti a z toho čo príde (resp. nepríde) po nej. Vedci si nad týmto „lámali hlavu“ dlhé roky, až doteraz.

Rôzne náboženstvá hovoria o živote po smrti bežne. Smrť vysvetľujú ako prechod do iného stavu bytia. Telo umiera a človek resp. duša pokračuje ďalej. Ide o kolobeh života, ktorý má podľa nich prinášať naberanie skúsenosti a duchovne rásť v každom novom živote.

Život po smrti a aj reinkarnáciu si každý vysvetľuje po svojom. Nech je už váš názor akýkoľvek, nemeckí vedci prišli s dôkazmi. Dôkazy o živote po smrti si každý vysvetľuje po svojom a neraz sa o tom vedú veľké búrlivé diskusie. Pozrime sa však ako dopadlo vedecké dokazovanie na vzorke 944 dobrovoľníkov po dobu 4 rokov.

Tím psychológov a lekárov z Technickej Univerzity v Berlíne  preukázal pomocou klinického sledovania, existenciu života po smrti. Na uvedenie dobrovoľníkov do stavu klinickej smrti bola použitá zmes liekov vrátane adrenalínu a di-metyl triptamínu určených na to, aby telo prežilo klinickú smrť a proces oživovania bez poškodenia.

Článok pokračuje na ďalšej strane.