Dnes však niekto pikantnú komunikáciu zverejnil na internetovej stránke. V konverzácii je niekoľko fotografií transgenderovej modelky Nemc, ktorej odpovedá naozaj štipľavo a s modelkou koketuje. Z pikatntných fotografií jasne vidno, že ide o ženu v mužskom tele.

Presne takú som chcel
Po tom, ako mu poslala tieto fotografie, osoba z četu pod menom Boris Kollár a s fotografiou, akú mal na svojom profile na Facebooku, pred pár týždňami evidentne zaujala.

„Presne takú som chcel. Už ťa chceeeeem,“ napísal Kollár. Modelka zrejme v tom čase mala v pláne operáciu, čo Kollár tiež patrične okomentoval. „Krásna. Už ti to zrobili. Vylížem ti ju a vyš***am,“ reagoval, na čo mu ona poslala fotografiu.

Komunikácia sa podobala tej s vtedy neplnoletým dievčaťom z Čistého dňa. „Vyš**aaaame saaaa,“ písal vtedy Simone.

V podobnom duchu pokračuje aj komunikácia s Nemc. Nie je jasné, kedy prebehla. Navzájom si vymenili niekoľko správ o tom, ako sa vzájomne budú uspokojovať. „Strašne ťa chcem šu****ť. Už dlho ma nič nepriťahovalo ako ty,“ písal ďalej Kollár. Síce mu modelka pár fotiek poslala, ďalšie už podľa komunikácie nechcela posielať na Facebook. Kollár jej preto navrhol iné možnosti a poslal jej svoje telefónne číslo, ktoré skutočne patrí jemu.

Podľa tvrdení Borisa Kollára ich však absolútne nič nespája. „Nikdy som sa s ňou nestretol. Mne neprekáža ani transgender, ani homosexuál, ani transsexuál. Nemám proti nikomu nič, som len proti registrovaným partnerstvám,“ povedal týždenníku, no na otázku, či si s ňou písal, neodpovedal.

Paris Nemc na otázky ohľadom komunikácie reagovala podráždene. „Naša komunikácia? Moje fotografie odhalené? A aká konverzácia? Ja o žiadnej neviem. Pekný deň, papa,“ uviedla. Otázky na to, či s ním komunikovala, považuje za divné.

FOTOGALÉRIA: