Umelé prerušenie tehotenstva je osobnou záležitosťou každej ženy, no napriek tomu sa do nej mieša spoločnosť a označuje toto rozhodnutie za čierne alebo biele. Lenže príbeh každej jednej, ktorá takéto rozhodnutie urobila, je odlišný. Medzi oboma farbami existuje široké spektrum šedej, ktoré mnohí prehliadame.

,,Otras! Som úplne znechutená, je absolútne neľudské, aby sa schvaľoval takýto zákon,” Mária sa rozhorčila natoľko, že svoj rázne odmietavý postoj predložila aj širokej verejnosti.

Po tom, ako ju pár ľudí ohľadne zarážajúceho príspevku kontaktovalo, dala jasne najavo, že čo i len malá zmienka o umelom prerušení tehotenstva je pre čerstvú maminu extrémne zraňujúca.

,,Interupcia je hrozná. Nepodporujem a nikdy ani podporovať nebudem. Či je to v 12. alebo 24. týždni, alebo ešte neskôr, je to vražda. Len preto, že to dieťa, alebo plod nevidíme, je to ľahšie. Ale keby ste ho porodili a vtedy sa mali rozhodnúť, či ho zabijú, nedovolili by ste to,” zneli ostré slová krehkej umelkyne, ktorej sa táto problematika citeľne dotkla.

Súhlasíte s názorom Mary Bartalos? Dajte nám vedieť do komentárov na Facebooku.

FOTOGALÉRIA: