Hlavný vysielací čas patril minulú sobotu večer na RTVS prestížnej ankete OTO 2019, kde sa predviedli dámy zo slovenského šoubiznisu v nádherných róbach. Jednou z najvýraznejších osobností v téme outfitov bola zaiste herečka Diana Mórová, ktorá si zvolila priam pekelný výstrih. Podľa zákulisných fotografií sa zdá, že nestarnúca diva očarila aj Jakuba Prachaře.

Rozvádzajúci sa pár Agáta Hanychová (35) a Jakub Prachař (37) sa v posledných dňoch rozhodne nenudia. Zatiaľ čo sa ona zabáva so svojím novým priateľom na dovolenke pri mori, Jakub sa opäť nechal zlákať slovenskou kráskou Dianou Mórovou (50), s ktorou mal mať údajné pletky, a nežne sa dotýkal jej pozadia …

A prečo by vlastne nie? Jakub Prachař bude mať za sebou čo nevidieť rozvod s Agátou Hanychovou, ktorá sa ešte pred podpísaním všetkých rozvodových listín na sociálnych sieťach okázalo vrátila k svojmu dievčenskému priezvisku.

Diana Mórová, aj keď je mamičkou pubertálneho synčeka Quida (14), je oficiálne single. A hoci má už päťdesiat rokov, stále vyzerá úplne neskutočne a s prehľadom by strčila do vrecka aj ženy o desať, dvadsať rokov mladšie … a tak si môže dovoliť aj veľmi odvážne outfity.

Článok pokračuje na ďalšej strane.