Na udeľovaní cien OTO 2020, všetkých prítomných šokovala obrovským výstrihom svojich ružových večerných šiat antického strihu s veľkým opaskom, ktorý len zvýrazňoval jej ladné krivky. Jej skutočný vek by jej rozhodne nikto netipoval.

Dojem síce trochu kazil kúsok lepiacej pásky vykukujúci práve z jej mega dekoltu, ktorý držal látku na správnom mieste, takže nehrozilo, že by zvedavým očiam ľudí okolo ukázala niečo viac, než bolo pôvodne v pláne … Ale ruku na srdce, kto by pri pohľade na túto slovenskú sexbombu riešil nejakú pásku?

Počas večera sa na pódiu objavila po boku Jakuba Prachařa (37), s ktorým tvorili pred divákmi zladenú dvojku. Tou ale zjavne boli aj v zákulisí počas spoločného fotenia, pričom už v minulosti sa hovorilo a ich vzájomnej náklonnosti počas projektu Česko Slovensko má talent.

Tentokrát ich zachytil fotograf Nového Času počas toho, ako Jakub jemne položil ruku na zadok Diany, kým herečka sa moderátora tiež dotýkala.

O sympatiách prehovoril aj jeden z hostí: “Diana žiarila a všetkým bolo jasné, že počas večera je se*i bohyňou. Prachař si ju obzeral a spoločne sa zabávali.”

Mórová ale akékoľvek ťahanice s Jakubom poprela a aj na výrazný dekolt má jasný názor: “Neprajníci hejtujú, aj keď ste oblečená v nohaviciach. Idete do obchodu – pozrite, aká je nenalíčená alebo ako je zničená… Stále hejtujú. Ale v mojom veku som si povedala – je mi to jedno,” prezradila krásna herečka.

FOTOGALÉRIA: