Nasledujúci článok je príbeh Davida Brinkeyho a jeho ženy Alory, ktorí žijú spoločne so svojimi piatimi deťmi v Oklahome. Manželstvo tohto páru je viac než šťastné, veď o tom sám vypovedá aj počet ich detí. Lenže jedného dňa počul Dávid, ako Alora telefonuje so svojou kamarátkou.

Alora sa so svojou kamarátkou bavila o deťoch, avšak to, čo Dávid začul, ho prekvapilo natoľko, že svoj zážitok musel zdieľať spoločne s fotografiou svojej spiace ženy na svojom facebookovom profile.

Počul som, ako sa osoba na druhej strane telefónu pýta mojej ženy:“ A nevadí to tvojmu manželovi? Ten môj by mi to nikdy  nedovolil.“

V tej chvíli ma táto otázka natoľko zaskočila, že som nad ňou musel premýšľať ešte pár dní potom. Tak som sa rozhodol byť mužom a povedať veci narovinu, tak ako sú. Nemohol by som nenávidieť nič z toho, čo robí moju manželku matkou.

Nikdy som ani neprotestoval, pretože som vedel, že to všetko robí len pre dobro našich detí. Áno, občas spím skrčený na kraji postele, ale viete čo? Toto mi za to stojí!

Článok pokračuje na ďalšej strane.