Farmárka Rebeka Hlavatá síce len v auguste oslávila 25. narodeniny, no v súkromí už stihla zažiť poriadne divoké časy. Teraz ostatným na statku vyzradila, že zrejme čaká dieťa, avšak šokovala ešte viac.

“Chcem pozdraviť môjho jedného jediného a nie je tu žiadny hotentót, čo poviete, že mám dvoch – troch… Nemám tu nikoho, láska, idem domov za tebou. Dúfam, že nerobíš pi*oviny, lebo keď prídem, tak ti ho odrežem,” odkázala Rebeka Hlavatá svojmu priateľovi na začiatku Farmy. Vzápätí sa však celému Slovensku ukázala v celkom inom svetle.

Najskôr sa dušovala, že je verná, hneď nato skončila v posteli s Erikom. Rozhodne to však nebolo rýchlejšie, ako keď po vypadnutí najlepšej farmárskej kamarátky zviedla jej milenca Heňa. Zlomená Nikol Fridrichová sa na to všetko len pozerala v bezmocnom hneve.

25-ročná kráska z Galanty si na povesť slušáčky nijak zvlášť nepotrpí, keďže na statku predvádza jednu senzáciu za druhou. Okrem toho, že si stihla vymeniť vzájomnú blízkosť už s tromi farmármi, najnovšie si kvôli vážnemu podozreniu pýtala tehotenský test. A to nieje všetko!

Článok pokračuje na ďalšej strane.