Potom, čo sa v ťažkom psychickom rozpoložení Nikol Fridrichová rozhodla otvoriť list od dcéry, ktorý si so sebou pribalila na Farmu, jej oči zaliali slzy. Neskôr v smútku v spovednici priznala, že jej nedávno lekári zistili ťažkú diagnózu – tá bola dôvodom jej účasti v reality šou. Teraz sa dozvedáme, čo presne túto Bratislavčanku trápi a aké sú následky jej choroby.

Po poslednom dueli opustila farmársku chatu mešťanka Nikol Fridrichová, ktorá však na jej vlastné prekvapenie domov ešte neodišla. Aj keď sa už podľa vlastných slov tešila na dcérku Rebeku, s ďaľšími vypadnutými súťažiacimi ostáva naďalej v hre v neďalekej Chalúpke.

Jej život vraj nikdy nebol jednoduchý a pred samovraždou ju zachránila len myšlienka na jej dcérku. Nikol Fridrichová priznáva, že nie je žiadne neviniatko, no v slabých chvíľkach ukazuje svetu aj svoju citlivú stránku, ktorá sa bojí každého nového dňa.

Má za sebou totiž veľmi ťažký rok, ktorý vraj odhalil v jej tele niekoľko vážnych diagnóz. Sprvu nechcela priznať, o čo presne ide, teraz sa však so svojím zdravotným stavom zdôverila farmárov v Chalúpke.

Článok pokračuje na ďalšej strane.