32-ročná Bratislavčanka Nikol Fridrichová sa na markizáckom statku zapísala predovšetkým ako temperamentná súťažiaca, ktorá nepohrdne alkoholom ani pánskou spoločnosťou. Ako však priznala po piatkovom dueli súperke Márii, tesne pred odchodom na statok jej bola diagnostikovaná silná epilepsia.

“Mávala som výpadky pamäte, myslela som si, že som námesačná. Ráno sa zobudíš, ja som sa nejako nepamätala, ako som sa dostala do postele. Zobudila som sa uprostred noci vo výťahu, dezorientovaná alebo som sa prebrala na balkóne, akože kukám, prehnutá,” prezradila Nikol, pričom dodala, že by absolútne nemala piť alkohol.

Epilepsia je pritom jedným z najčastejších neurologických ochorení a vyskytuje sa u pacientov po celom svete. Väčšina ľudí si ju spojí so záchvatom a trasením rúk, nôh, hlavy, preto si vyžaduje odbornú pomoc.

Farmárka Nikol má ale úplne iné prízanky: “Ja mám to, že som agresívna,” nezdráha sa vyjadrení. Ako tiež dodala, v dôsledku diagnózy máva výpadky pamäte a keď sa u nej objaví epileptický stav, nevie o sebe vôbec nič. “A preto nepijem tvrdé, lebo mám lieky. Klepe ma. Aj jak som bola v tom dueli, triasla som sa.”

A keby ste náhodou boli na pochybách ohľadom Nikolinho posteľného vyčíňania, k tomu má svojské vysvetlenie tiež: “A keď som s Heňom ležala v posteli, triaslo ma, že ma proste z ničoho nič zatrasie. Som sa prepila…” uzavrela o markizáckom partnerovi, ktorý ju okamžite vymenil za farmárku Rebeku.

VIDEO: