Kde po odchode z luxusného bytu v bratislavskom komplexe Bonaparte býva slovenský expremiér Robert Fico? To zisťoval slovenský týždenník PLUS 7 DNÍ. A pri zemi sa šéf Smeru rozhodne nedržal.

Len pre svoje užívanie má obrí pozemok s barokovým zámočkom neďaleko hlavného mesta. Kto takú parádu v skutočnosti vlastní, sa však nevie – majiteľovi sa podarilo schovať za sieť spoločností firiem sídliacej na americkom pobreží. Dôkazy však ukazujú na Ficových spoločníkov, ktorí bývalému predsedovi vlády majú byť rozhodne za čo vďační.

Do toho, kde bývam, vám nič nie je. Jedine keby ste mali informáciu, že som si kúpil byt, na ktorý nemám, alebo že platím nájom, na ktorý nemám. Tak nedávno odpovedal na otázky týkajúce sa jeho súčasnej strechy nad hlavou slovenský expremiér Robert Fico. Zároveň sa nechal počuť, že chce zmeniť svoje správanie.

Pravda je, že sa nezmenil absolútne v ničom. A je zrejmé, prečo tak úpenlivo tají, kde býva. Týždenník PLUS 7 DNÍ pristihol šéfa Smeru v luxusnom a prísne stráženom kaštieli neďaleko Bratislavy.

Článok pokračuje na ďalšej strane.