3. Rok 2020 podľa východných mystikov
Tiež proroctvo z východu hovorí o silných zemetraseniach a zhoršujúcich sa klimatických zmenách. Rad mystikov a astrológov tiež varovali pred strašnou vojnou, na rozdiel od západných senzibilov však nevidí ohnisko sporov na Blízkom východe, konflikt sa podľa nich rozpúta medzi Čínou a Ruskom.

Asi najviac preslávená vedma z juhovýchodnej Európy bola Bulharka známa ako Vanga, do dneška – teda viac ako 20 rokov po jej smrti – udivuje svet svojimi proroctvami. Tá predpovedá, že naďalej bude stúpať hladina oceánov a dotkla sa aj prezidentských volieb v USA.

4. Násťročná nástupkyňa Baby Vangy
Čo je na Babe Vanze najzaujímavejšie, je, že pred svojou smrťou predpovedala príchod svojej nástupkyni a dedičky. Tou by mala byť šestnásťročná Francúzka Kaede Úberová. „Za niekoľko rokov sa v strede Európy narodí dievčatko. Príde na svet uprostred nebezpečnej doby. Bude mať rovnakú schopnosť predpovedať budúcnosť ako ja, “ nechala sa pred smrťou v roku 1996 počuť Vanga.

Vidiaca sa narodila uprostred vlny horúčav
Dlho sa nevedelo, kto je ona záhadná dedička bulharskej veštice, až v roku 2009 tlač priniesla prvé správy o Úberovej z francúzskeho Montpelliereu. Narodila sa v roku 2003, kedy svet čelil smrtiacej vlne horúčav, ktorá si vyžiadala vyše 35 tisíc mŕtvych, konkrétne vo Francúzsku zomrelo vyše 14 tisíc ľudí.

Jej proroctvá sa napĺňala už od jej útleho detstva a k jej dverám mierili zástupy zvedavcov, odborníkov i novinárov. Najviac je šokovalo, že Úberová rovnako ako Bulharka pomaly prichádza o zrak. Dievča sa mnohokrát objavilo v ruskej televízii, kde šokovalo pamätnou vetou predvídajúci koniec vlády Vladimira Putina.

Dievča vie, ako to skončí s Putinom
„Putin skončí sám.“ Táto samotná veta môže mať podľa vykladačov proroctva veľa významov. Ruský prezident by mohol sám na svoju funkciu rezignovať, alebo po konci súčasného obdobia skončí v politike. Sám Putin sa nechal počuť, že nemieni meniť ústavu, aby mohol kandidovať tretíkrát v rade. Ponúka sa aj výklad, že Putin zomrie osamotený.

Úberová tiež varovala pred „strašnou nákazou“, ktorá má prísť z Ázie a ktorá spôsobí pandémiu. „Choroby a vojna nepoznajú hranice,“ povedala Francúzka. Rad francúzskych novinárov podotkli, že dievča nie je tak ďaleko od pravdy, ázijské štáty Mongolsko a Čína sa tento rok stretávali s niekoľkými prípadmi moru.

USA budú mať podľa Francúzky prezidentku
Francúzka tiež varovala pred migrantami z Blízkeho východu a predvída ďalšiu revolúciu na Ukrajine (proroctvo bolo vyrieknuté pred prezidentskými voľbami, Úberová predpovedala, že revolucionári zvrhnú exprezideta Petra Porošenka, pozn. Red.).

Roku 2020 prorokovala zhoršenie krízy spojené s klimatickými zmenami, vyhlásila, že do roku 2023 príde svet o všetky zdroje pitnej vody. Čo sa prezidentských volieb v USA týka, zvíťazí podľa nej „chorá žena“ .

Článok pokračuje na ďalšej strane.