Henrich Kuľko nikdy nepatril k najzdržanlivejším farmárom, avšak tentokrát si, zdá sa, pamätal z divokej noci viac, než ostatní. Na ďalší deň preto zastupoval funkciu svedomia a pripomínal kamarátom aj to, na čo by oni radšej ochotne zabudli.

“Povedz mi, aký je odstup, keď mi chytíš vtáka?,” položil Monike priamu otázku Heňo, keď tvrdila, že si nočné radovánky užívala “s odstupom”. A v nákladoch pokračoval ďalej. Jej nočné správanie napokon označil za “výberové konanie na rande”.

Morálnych súdov na Moniku sa nezdržal ani Michal Arbet, ktorý sa posledný týždeň kamaráti s “prezidentským párom” Sárou a Erikom viac, než ktokoľvek iný. Podľa neho určité veci patria za dvere spálne.

Okrem toho sa mu nepáči ani to, že Monika vraj otvorene ide po Lukášovi, a to vraj najmä preto, že “cíti, že s ním môže cvičiť”. Keďže však Michal ešte na začiatku Farmy prejavil o Moniku záujem, je z neho hovorí aj štipka žiarlivosti.

Samotná Monika sa za to, čo sa dialo, vôbec necíti previnilo. Napriek tomu, že si takmer nič nepamätá, je vraj slobodná a nemusí sa nikomu za nič ospravedlňovať. “Tak a čo, keď som bola, tak som bola. Tak som si chytila nejaké vtáčiky, aj pod perinou keď som bola, tak a čo,” okomentovala Monika časť noci, o ktorej diváci až dosiaľ netušili. “A potom jedna fajka, druhá fajka a…,” zvyšok jej slov sa však stratil v cenzúre vulgarizmov.

VIDEO:

Nezostrihané video z vírivky si môžete pozrieť — TU —