“Banda vydieračská, berie 5 000 eur, vozí sa v štátnych limuzínach, k**vy, za naše dane a vraj “prázdna špajza” a zákaz vychádzania,” píše v jednom zo statusov.

Sestra predsedu vlády pritom otvorene priznáva, že svojho brata Igora Matoviča, ktorý sa nedávno ospravedlnil Slovákom, berie rovnako aj po tom, ako sa dostal do vysokej štátnej funkcie. “Na mojom vzťahu k môjmu bratovi sa nič nemení. Stále to bude môj brat, hoci názory na svet okolo nás a dianie v ňom budeme mať možno rôzne a možno s jeho názormi budem hlboko vo svojom vnútri nesúhlasiť. Hovorí sa tomu SLOBODA,” uvádza.

Koncom marca po vypuknutí pandémie mu pritom venovala aj verejný list: “LIST PRE IGORA a klub OĽaNO: Mal by si trochu dohovoriť tvojim poslancom tak, ako si to ty vždy robil tvárou v tvár k bugárovcom, smerákom, keď si bol v opozícii. Si premiér, tak si dupni! Snáď nechceš, aby sme si všetci mysleli, že poslanci OĽaNO sú presne takí istí nenažraní poslanci bez citu a empatie, čo im ide len o koryto, výhody, vysoké odstupné, vysoký dôchodok a platené voľno dlhé mesiace v roku. A keď už navrhnete ako klub to zníženie platov, tak nech to, prosím ťa, nie je len dočasne marec,” rozohnila sa vtedy.

Zuzana tiež dodáva, že politika brata zasahuje do jej života aj neželaným spôsobom. Kedysi predávala parfumy, no napokon bola nútená s biznisom seknúť: “Nepredávam ich odvtedy, čo po začiatku politického angažovania sa môjho brata mi v priebehu 3/4 roka 6-krát jeho fanatickí odporcovia rozbili okná na prevádzke, 4-krát sa vlámali do predajne, poškodili tovar, pokradli mi osobné veci, techniku, zastrašovali, vyhrážali sa mi, písali vulgárne odkazy na auto. V tomto napätí, keď vám opakovane neskoro v noci zvoní telefón polícia či strážna služba, že máte poplach na prevádzke, keď sa vám aj osobne prídu do prevádzky vyhrážať a zastrašovať, mi nedalo ďalej kľudne existovať, prišla som o dieťa,” prezrádza smutné pozadie.

Aktuálne študuje ďalšiu školu a túži po pokojnom živote: “Urobila som si ďalšiu školu, vzdelávala som sa, aby som sa mohla kľudne v mojom živote venovať niečomu, čo ma baví, mimo svetiel reflektorov, kamier, fotoaparátov a záujmu senzáciechtivých novinárov. Mimo záujmu fanatických odporcov Igora Matoviča,” dodáva na záver.