Od soboty 24. októbra platil na celom území Slovenska sprísnený núdzový stav a zákaz vychádzania, ktorý sa smel porušovať len za určitých okolností, ako sú napríklad cesta do zamestnania, sprievod detí do školy či návšteva najbližších potravín a lekárne.

Spadal teda výjazd Borisa Kollára a krásnej Miroslavy Fabušovej do výnimiek, ktoré im dovoľovali opustiť svoje bydliská? Mirka tvrdí, že áno.

37-ročna vizážistka po autonehode vládnej limuzíny Borisa Kollára skončila vo vážnom stave v nemocnici. „Aktuálne som stále na JIS-ke, zdravotne som na tom veľmi zle, mám nepredstaviteľné bolesti, zlomených 7 rebier, kľúčnu kosť a štvrtý krčný stavec,“ Mirka o svojom zdravotnom stave informovala Ženskýweb, ktorému prezradila i to, kam mala v osudný večer so známym multioteckom namierené.

 „V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužnú, tak ma po ceste zobral,“ bývalá Miss vysvetlila dôvod toho, prečo sa počas oficiálneho zákazu vychádzania ona i známy politik nachádzali mimo svojich domovov.

Nakoľko je ale obstaranie nevyhnutných základných životných potrieb, ako nákup spomínaných liekov, povolené, a taktiež i návšteva svojho dieťaťa, čo bolo v prípade predsedu parlamentu, teoreticky ani jeden z nich aktuálne nariadenia neporušil.

FOTOGALÉRIA: