Meghan (39) a Harry (36) si za milióny britských daňových poplatníkov nechali postaviť sídlo Frogmore Cottage, teraz ho opúšťajú a zatiaľ čo už sa zdalo, že sú zabývaní v Kanade, prišli s ďalším nápadom!

Chcú sa presťahovať do Los Angeles, a tak hľadajú bývanie i tam …

Vojvodkyňa zo Sussexu si zrejme zmyslela, že hoci je pre ňu a jej rodinu Kanada ideálnym miestom pre život a snáď aj oázou pokoja oproti Británii, kde boli súčasťou kráľovskej rodiny, teraz čiastočne zmenila názor.

Asi jej došlo, že ani letné mesiace nebývajú na Vancouver Island príliš slnečné a ťažko by sa tak mohla opaľovať. Čas by tak aspoň mohla využiť na štúdium v Kanade. Poprípade mohla rozbehnúť v Kanade hereckú kariéru. To sa však nestalo, preto sa podľa všetkého Harry a Meghan aj s malým Archiem chystajú presídliť na letné mesiace do Los Angeles.

Podľa informácií magazínu E! News už rodinka začala všetko plánovať. „Začali si už na internete prezerať domy a diskutujú s ochrankou o tom, či to bude logisticky možné. Oslovili už aj ľudí v Los Angeles, „odhalil zdroj magazínu.

Meghan sa tak po dlhej dobe vráti do rodného mesta a bude tak mať okrem iného aj bližšie k svojej matke Dorie Ragland (63), ktorá tam žije. Okrem toho sa tiež brunetke otvoria nejedny dvere, pretože v blízkosti Hollywoodu nebude vôbec ťažké, sa opäť nenápadne vrátiť k herectvu. Práve tým si možno bude Meghan zarábať teraz, keď ju aj manžela v podstate odstrihli od zvyšku kráľovskej rodiny.

Ovšem letné sídlo zatiaľ vybrané nie je, pretože niekdajšia hviezdička seriálu kravaťáci (Suits) má vraj pomerne vysoké nároky a zatiaľ nenašla miesto, s ktorým by bola spokojná.

Podľa všetkého jej tiež veľmi záleží na tom, aby tam mohla pozývať svojich priateľov, možno aj z radov hollywoodskych hviezd. „Chcela by organizovať večierky a hostiť v dome svojich priateľov,“ dodal zdroj magazínu E! News.

FOTOGALÉRIA: