Rovnako ako Farma 11 aj jubilejná séria ponúkla divákom viacero atraktívnych slečien. O výhru 75 tisíc eur mala ambície zabojovať i Lenka Horníková, ktorá sa netají tým, že má blízko ku svetu ženskej krásy. Atraktívna brunetka však výraznému líčeniu podľala natoľko, žeby ste ju dnes zrejme ani nespoznali.

Takmer sa na seba nepodobá! Krásna brunetka a mamička synčeka si hneď po úvodnom predstavení získala množstvo diváckych sympatií. V živote to totiž rozhodne nemala ľahké. S rodinou si prešla obrovskými finančnými problémami, ktoré ich na istý čas dostali na ulicu, pretože kvôli exekúcii prišli o byt.

Lenka Horníková sa do Farmy 10 prihlásila s vidinou lepšieho života. Avšak jej smútok za  synčekom, ktorého nechala doma, bol silnejší než túžba po peniazoch, a tak po týždni zo šou ušla. Pár dní na statku ale slobodnej mamičke stačilo k tomu, aby sa zviditeľnila a nazbierala nových priaznivcov – po návrate domov sa dokonca pokúšala rozbehnúť kariéru YouTuberky.

21-ročná mamina, ktorá sa kvôli finančným suchotám v minulosti živila aj ako tantrická masérka, sa pred pár hodinami na Instagrame pochválila zarážajúcim záberom. Pri pohľade naň sa totiž zrejme každému naskytne otázka – to je fakt ona?

Článok pokračuje na ďalšej strane.