Celý svet momentálne bojuje s pandémiou koronavírusu, pričom po Michalovciach a Nitre sa už aj v Bratislave objavila agresívnejšia forma ochorenia, ktorá pochádza z južného Anglicka. Kým od 26. decembra bolo v krajine zaočkovaných prvých 20-tisíc ľudí s tým, že prednosť majú zdravotníci a dôchodcovia, podľa nových informácii už mala vakcínu dostať aj tenistka Dominika Cibulková.

Tenistka Dominika Cibulková sa nechala prednostne zaočkovať proti koronavirúsu napriek tomu, že nepatrí do kritickej infraštruktúry. Na sociálnych sieťach uviedla, že to spravila v podstate omylom.

Pri sprevádzaní blízkeho v nemocnici na Kramároch sa informatívne opýtala, kedy by sa mohla dať zaočkovať a Cibulkovej vyhoveli. Podľa najnovších informácií Denníka N tiež zaočkovali aj jej manžela a manažéra Michala Navaru.

„Áno, môžeme potvrdiť, že rovnako ako pani Cibulková, aj jej manžel bol v oficiálnom zozname zdravotníkov, ktorí majú byť zaočkovaní, pridaný neoprávnene,” povedala hovorkyňa Eva Kliská pre Denník N.

„Veľmi rada akýmkoľvek ďalším spôsobom pomôžem v osvetovej kampani na podporu vakcinácie,“ napísala tenistka. Ministerstvo vzalo Dominiku Cibulkovú za slovo a ponúklo jej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.