V stredu (20. januára) obletela celé Slovensko kauza Petra Pellegriniho, ktorý si v čase tvrdého lockdownu a zatvorených prevádzok vyšiel nielen do luxusného obchodu s oblekmi, ale aj do zatvorenej reštaurácie. Túto situáciu využil aj známy komik Fero Joke, na ktorého paródií sa výborne zabavíte!

Už niekoľko týždňov vládu ostro kritizuje aj kvôli praktikám papalašizmu pri obchádzaní pandemických opatrení voči novému koronavírusu a sám sa nechal nachytať uprostred minimálne otáznych nákupov.

Reč je o expremiérovi a predsedovi strany Hlas-SD Petrovi Pellegrinim. Ten sa rozhodol nakupovať práve uprostred platných nariadení a zákazu vychádzania, a rozhodne to neboli potraviny či iné pre život nevyhnutné veci.

Pri nákupoch expremiéra doslova načapal denník Nový Čas. Do salónu v centre hlavného mesta predseda Hlasu prišiel po vlastných v sprievode dvoch ďalších mužov. Nákup počas zákazu vychádzania však vyvoláva otázky. Peter Pellegrini však strávil v predajni oblekov približne celú hodinu.

Kauza Petra Pellegriniho a jeho pondelkový nákup oblekov aj napriek lockdownu a zákazu vychádzania, neobišiel ani legendárneho komika Fera Joka. Ten sa opäť postaral o bravúrnu paródiu, z ktorej pôjdete do kolien. My si ju púšťame stále dookola a nevieme sa prestať smiať!

Článok pokračuje na ďalšej strane.