Nela Slováková (30) je od minulého marca úplnou prieborníčkou v podnikaní, a to nie práve v pozitívnom slova zmysle. Efková celebrita, ktorá vzišla z reality šou Hotel Paradise, patrí síce medzi najsledovanejšie influencerky v Česku, ale jej povestný biznis sa začal rúcať počnúc kauzou rúška a od tej chvíle sa Slovákovej všetko iba sype.

Počas včerajšieho večera Slováková avizovala, že nakúpila originálnu látku Louis Vuitton, z ktorej nechala ušiť ľahké letné nohavice. Redakcia eXtra.cz kontaktovala prednú módnu návrhárku Kláru Nademlýnskú a Lenku Rudolfovú.

Nela Slováková (30) má na krku ďalší škandál. Počas včerajšieho dňa na svojich sociálnych sieťach nalákala potenciálnych zákazníkov na nohavice, ktoré podľa jej slov majú byť z originálnej látky Louis Vuitton.

„Občas moji dodávatelia narazia v Taliansku na podobné látky / skvosty. Ešte mám jedny Gucci / Hermes a modré LV. Samozrejme ide o Louis Vuitton originál látku, z ktorej som si nechala ušiť, čo som chcela. Ide o 100% hodváb, ktorý sa nesmie prať v práčke a je odporúčané prať šampónom na vlasy a vo vlažnej vode, “ napísala na sociálne siete, ale príspevok vzápätí po návale ostrej kritiky ľudí zmazala.

Článok pokračuje na ďalšej strane.