Následne ju mal chytiť za bundu a vtiahnúť dnu. ,,Keď sa mi nepodarilo trezor otvoriť, tak bol agresívny, dal mi facku a udrel ma do hlavy,” uviedla v rozhovore pre televíziu JOJ. Spočiatku sa ho snažila upokojovať a podľa vlastných slov chvíľu skúšala aj vtipkovať. ,,Snažila som sa ho upokojovať pohľadom a trochu som sa snažila srandovať, ako že do pr*ele to nejde otvoriť,” povedala Soňa na kameru.

Potom ale skúsila ísť ďalej a so Srbom začala laškovať. ,,Jednoducho som si dala dole tričko a skúsila som, čo som skúsila. A pomohlo to. Hneď sa chytil, stalo sa, čo sa stalo. Musela som to urobiť, v tej chvíli to bol pud sebazáchovy – buď, alebo,” vysvetľovala Soňa. ,,Chytil sa, nebol pri zmysloch, preto si aj sám dal dolu nohavice,” doplnila.

Následne využila situáciu a lupiča začala sexuálne uspokojovať ústami. Ale hlavne čakala na pomoc. Ako uviedla, Srb bol podľa nej nafetovaný. ,,Bol v delíriu. Ja som to naťahovala, samozrejme že ja som to naťahovala. A veľmi som sa bála, aby sa z toho delíria a z toho opojenia neprebral,” dodala.

Policajtov privítala slovami ,,zoberte si ho, ja už nemôžem”. Policajným orgánom zlodeja pripravila vyslovene na podnose. ,,Bála som sa, ako zareaguje, tak som ho chytila ​​za krk a skríkla som, nech si idú pre neho,” uviedla. Maxima policajti zadržali a po ošetrení v nemocnici obvinili.