Vypracovaný a potetovaný chrbát, obrys prsníka, pohľad upretý kamsi do diaľky a umelecky nafotená, upravená a vyretušovaná fotografia. U Dary Rolins nič nové. Hoci sa tentokrát pre zmenu predviedla ako príťažlivá morská panna, mnohých fanúšikov tým už neohúrila.

“Ja neviem. Stále vysmiata (umelo) alebo polonahá. Na mňa už veľa a často. Nič v zlom, môj názor,” napísal jej do komentára s krutou stručnosťou istý Slovák, ktorého už podobné štylizované fotky hviezd zjavne unavujú.

Komentár si v momente získal takmer sto súhlasných lajkov a množstvo komentárov, pričom jeden patril aj samotnej interpretke, ktorá odpovedala s povestnou sladkosťou: “Šak zlatko je toooooľko iných interpretiek, ktoré môžeš v kľude, bez týchto nervov, čo ti robím, slodobne sledovať. Smelo do toho!” Aby dokázala, že to myslí vážne, pridala aj veľavravné srdiečko.

Na čiu stranu sa v tomto prípade prikláňate? Myslíte, že speváčka sa len snaží zaujať zbytočným predvádzaním alebo ide o skutočné umenie, ktoré by mala verejnosť vidieť?

FOTOGALÉRIA: